Planning

Monday, September 2, 2019
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
›8:00 (1h)
›9:00 (20min)
› Room 2+3: Saint Maur / Essarts
›9:20 (40min)
› Room 2+3: Saint Maur / Essarts
›10:00 (30min)
›10:30 (40min)
› Room 2+3: Saint Maur / Essarts
›11:10 (40min)
› Room 2+3: Saint Maur / Essarts
›11:50 (20min)
›12:10 (1h30)
› Restaurant / Ormes /Cèdres
›13:40 (1h40)
› Room 1: Amphitheater
›13:40 (1h40)
› Room 2: Saint Maur
›13:40 (1h40)
3.1 Seal 1
N. Brunetière
› Room 3: Essarts
›15:20 (30min)
›15:50 (1h40)
› Room 1: Amphitheater
›15:50 (1h40)
› Room 2: Saint Maur
›15:50 (1h40)
3.2 Seal 2
R. Salant
› Room 3: Essarts
›18:00 (30min)
›18:30 (1h)
› Big Top (outside)
›19:30 (1h15)
›20:45 (45min)
Session
Speech
Logistics
Break
Tour
Online user: 1 RSS Feed